Oğlak Burcu Özellikleri Kadın

Güzel bir pazar gününden herkese selamlar! Bugün yazdığım birçok konudan farklı olarak burçlar ile ilgili bir yazı yazmaya karar verdim. Seçtiğim burç ; Oğlak Burcu . Özellikle oğlak burcu özellikleri kadın ve yükselen burç oğlak kadını olmak üzere iki farklı başlık altında inceleyeceğiz. 2021 Oğlak Burcu Kadını Özellikleri , Oğlak Burcu Genel Özellikleri , Oğlak Burcu kadını cinsellik , Oğlak Burcunun Anlaştığı Burçlar gibi konuları merak edenleri keyifli bir yazı bekliyor.

Web Sitemizde Yer Alan Daha Fazla Astroloji Konulu Yazı için Buraya Tıklayın.

O halde yazı girişini çok daha fazla uzatmadan asıl konuya geçelim; Oğlak Burcu Özellikleri Kadın

Oğlak Burcu Özellikleri

oğlak burcu kadını özellikleri

Burcu indirgeyip Oğlak Kadının Özellikleri ‘ne geçmeden evvel öncelikle Oğlak Burcunun Genel Özellikleri ‘nden bahsetmek istedim. Buyurun Oğlak Burcu Özellikleri ;

Oğlak Burcu Özellikleri Kadın ;

  • Oğlak Burcu için En Uygun eş : Boğa, Başak
  • Burcun Uğurlu sayısı : 8, 9, 62, 122, 7544
  • Oğlak Burcu İnsanının Emeli : Yükselmek
  • Oğlak Burcu İnsanının Öncelikle Yenmesi Gereken Huyu : Fazla meraklılık
  • Grubu: Toprak, Negatif.
  • Oğlan Burcu İnsanının Amacı: Yükseğe ulaşıp, başta olmak.
  • Yıldızı: Satürn. Disiplin ve düzen yıldızı.
  • Üstün Yeteneği: Karar ve direniş
  • Oğlak Burcunun Burcun Türü: Öncü.
  • Burcu Uğurlu Kokuları: Kamelya, çam, fulya
  • Oğlak Burcu Sevilen Müziği: Halk müziği
  • Oğlak Burcu için Uğurlu Gün : Cumartesi
  • Oğlak Burcu Uğurlu Doğal Taşı : Lâl Taşı
  • Uğurlu Renkleriniz : Kurşuni, koyu kahve rengi ve nefti
  • Uğurlu Çiçekleri: Siyah gül, kadife çiçeği ve kamelya
  • Oğlak Burcunun Zayıf yanları: Özellikle her şeyi bildiklerini zannetmeleri, Çok bilmişlik, Kinci olmaları ve Küçümseyici olmaları

Evet Oğlak Burcu Kadını ve Oğlak Burcu Erkeği ‘nin genel özellikleri bu şekildeydi. Bu özelliklerin bir kısmı sizlerde olmayabilir. Sonuçta dünyada milyonlarca Oğlak burcu insanı bulunuyor. Ancak hemen hemen Oğlak Burcu Özellikleri bu şekilde.

Gelin şimdi de Oğlak Burcu Özellikleri Kadın ‘a bir göz atalım;

Oğlak Burcu Kadını

oğlak burcu kadını

Oğlak Kadınları bütün eğilim ve kabiliyetlerini ateşten alır. Bu nedenle de işlenmek için ateşe ihtiyacı olan her şeyin aslında oğlaklara da ihtiyacı vardır. Sıcak tutan kıyafetlere ve soba gibi ortamı ısıtan araç gereçlere de meraklılardır Oğlaklar. Bunun en büyük nedeni de kışın en uzun gecelerinde doğmalarıdır. Ayrıca devamlı farklılaşan fikirleriyle bir o yana bir bu yana savrulup dururlar.

Bu burcun ilk yarısında doğanlar Venüs’ün adeta hizmetkarlarıdır.

Web Sitemizde Yer Alan Daha Fazla Astroloji Konulu Yazı için Buraya Tıklayın.

Oğlak Burcu Kadını Özellikleri

  • Oğlak Burcu Kadını Çok Çekingendir

Özellikle ortamlarda sessizlikleri ve çekingenlikleri ile ön plana çıkan Oğlak Kadını , bu halleriyle ortamda oldukça dikkat çeker. Özellikle bu çekingen tutumları diğer insanlar için ‘ çekici ‘ olarak adlandırılır. Keza oğlak burcunun çekici olmasının en büyük nedenlerinden biri de bu sessizlikleri , çekingenlikleridir.

Bir oğlak burcu kadınının çekingenliğini atabilmesi için ortama uyumu sağlaması yahut ortamda samimi olduğu isimlerin bulunması gerekiyor. Ancak çekingenliğini atan oğlak kadını ortamın adeta kraliçesi haline geliyor. Bu nedenle bir oğlak kadınının parıldamasını istiyorsanız, bu çekingen yapılarından kurtulmaları için onlara yardım etmelisiniz.

  • Oğlak Burcu Kadını Temkinlidir

Bu burcun kadınları özellikle aşk konusunda oldukça temkinli davranırlar. Aşklarına cevap alamayacaklarını bildikleri insanlara karşı güçlü duygular beslemez, bu konuda duyguları ile adeta birer mücadeleye girişirler. Bu nedenle de Oğlak Burcu Kadını ‘nın öyle karşılıksız kalan büyük aşk kırıklıkları yoktur.

  • Planlı ve Hesaplılardır

Oğlak Burcu Kadınının her zaman bir planı vardır. Planı yokken bile aslında bir şeyler planlıyorlardır. İç sesleri asla susmaz devamlı olarak bir şeyler hesaplar, yeni planlar yapar.

  • Oğlak Burcu Kadını Azimli ve İnatçılardır

Bu burcun kadını öylesine azimli ve öylesine inatçıdır ki bir işe başlayıp da o işi yarım bırakma ihtimalleri neredeyse sıfıra yakındır. Başarı arzusu ile yanıp kavrulan bu burcun kadını, ele aldıkları iş basit bir iş dahi olsa özenle sonlandırmadan bırakmaz. Ancak ellerine aldıkları iş sevmedikleri bir iş ise tüm bu azim ve inat bir anda yok olup, yerini tembelliğe bırakır. Bu burcun kadını zevk alaacakları işlere yönelmeli.

  • Güvenilir ve Dikkatlilerdir

Bir sırdaş mı arıyorsunuz? Öyleyse hemen bir Oğlak burcu kadını ile tanışmalısınız! Zira bu burcun kadını adeta bir sır küpüdür. Ona söylediğiniz bir bilgiyi başka bir yerde duymanıza imkan yoktur. Bu nedenle de ‘ Burçlar Aleminin En Güvenilir Burcu ‘ olarak adlandırılır. Güvenilirliklerinin yanı sıra oldukça da dikatlidirler.

  • Sabırlılardır

Burçlar aleminin en sabırlı burçlarından biridir Oğlak burcu. Bu burcun kadınının sabrının taşması gerçekten çok zordur, sabrının taşması için gerçekten büyük bir olayın olması lazım.

Yükselen Burç Oğlak Kadını

oğlak burcu kadını nasıldır

Yükselen oğlak burcu kadını özellikle çevrelerine verdikleri güven ile ön plana çıkarlar. Oğlak burcu yükselenli kadınlar insanların arkasından konuşmaktan hiç hoşlanmazlar. Yine aynı şekilde yanlarında bir başkası hakkında kötü konuşan insanların bulunmasından da hoşlanmazlar. Bu nedenle arkadaş seçimlerinde oldukça dikkatli davranırlar.

Ayrıca yükselen oğlan burcu kadınları burcu oğlak olan kadınlar ile hemen hemen aynı karakteristik özelliklere sahiptir. Ortamlarda ciddi yapıları ile ön plana çıkan yükselen burç oğlak kadını yine çekingen yapıları ile dikkatleri üzerinde toplar. Kişilik bakımından 12 burç arasından en sessiz kişiliğe sahip bu burcun insanları bu yapıları ile oldukça dikkat çekicidir.

Yükselen burç oğlak kadınları fiziksel özellikleri ‘ne değinecek olursam eğer, genel olarak esmer yapıları ile ön plana çıkarlar. Ses tonları genel olarak çatallı ve kalın bir yapıdadır. Orta boylarda, dalgalı kalın saç tellerine sahip olma eğilimindedirler.

Sonuç olarak yükselen oğlak burcu kadını özellikleri hemen hemen bu şekildeydi. Gelin şimdi de oğlak burcu kadınının aşk, cinsel, para ve fiziksel özelliklerine bir göz atalım.

Web Sitemizde Yer Alan Daha Fazla Astroloji Konulu Yazı için Buraya Tıklayın.

Oğlak Burcu Kadını Aşk

oğlak burcu

Oldukça önyargılı olan bu burcun kadını, aşkta dahi mantığı arar. Mantık süzgecinden geçmeyen hiçbir duygunun oğlak burcu kadınının hayatında yeri yoktur. Bir ilişkiye başlayacağı zaman o ilişkide bir süreklilik görmez ise devamını getirmez, daha ilişkinin başında iken yolunu ayırır. Ayrıca oğlak burcu kadını yukarıda da belirttiğim gibi karşılık bulmayacağı bir aşka düşmez. Garanticidir. Karşılık alamayacağını anladığı karşı cinse duygularını vermez.

Duygularını kolay kolay açıklayamayan oğlak burcu kadını, aşkta da hep sessiz kalan taraf olur. İlk itiraf daima karşı taraftan gelir, bir oğlak kadınından aşk itirafı duymak gerçekten çok zordur. Ancak bir aşka adım attı mı oğlak kadınından mutlusu yoktur. Aşık bir oğlak kadını görünen kişiliğinin 180 derece değişmiş halidir adeta!

Ayrıca oldukça da sadakatlidir oğlak burcu kadını. Bu nedenle de ortada çok büyük bir sorun olmadığı müddetçe oğlak kadınından ilk ayrılık cümlesini kolay kolay duymazsınız. Ancak şunu da bilmelisiniz ki bir oğlak burcu kadını aşk ile iş arasında kaldı mı daima işi seçer. Sonuç olarak iş nedenli ayrılıklar oğlak burcu kadınının çok yaşadığı bir durumdur.

Kendini gerçek anlamda tam olaşarak yetiştirmemiş, hedeflerini gerçekleştirmemiş bir oğlak kadını kalbinizi kırabilir. Dikkatli olun!

Jazetel Astroloji Konulu Yazılar için Buraya Tıklayın.

Oğlak Burcu Kadını Cinsellik

Cinsellik konusunda da karşınıza oğlak burcunun mantığı çıkacaktır. Oğlak burcu kadını her konuda olduğu gibi bu konuda da mantıklı yapılarını ön plana çıkarırlar.

Astroloji Konulu Makaleler için Buraya Tıklayın.

Oğlak Burcu Kadını Para

oğlak burcu kadını özellikleri neler

Bir oğlak burcunun kalbine giden yol kuşkusuz ki mantığından geçer; Mantığına giden yol ise şüphesiz ki paradan geçer. 🙂 Hayır hayır şaka yapmıyorum ciddiyim, oğlak burcu kadını paraya bayılır! Bayılmakla da kalmaz, mantığını kurcalar, duygularına yön verir. Para oğlak burcu kadını için çok önemlidir!

Bir oğlak burcu kadınını etkilemek istiyorsanız eğer, ciddi bir gelirinizin olmasında fayda var. Aksi takdirde pek de bir şansınızın olmadığını söylemek isterim. Ancak şunu da belirtmek isterim ki; Belli bir zenginliğe ulaşmış bir oğlak kadını için para kesinlikle 2. plandadır.

Yani anlayacağınız üzere sözüm maddi bir tokluğa ulaşamayan oğlak kadınlarına 🙂

Birbirinden Farklı Astroloji Konulu Yazı için Buraya Tıklayın.

Oğlak Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Eveeeeet sıra geldi oğlak burcu kadınının fiziksel özellikleri ‘ne. Oğlak burcu kadını yapısal olarak çok uzun olmayıp, minyon da denmeyecek bir uzunluktadır. Genel olarak ince bir yapıya sahip olan oğlakların, kalın telli dalgalı saçları olur. Badem gözleri, dik burunları ve çok dolgun olmayan dudakları ile oldukça dikkat çekicidirler.

Özellikle burçlar aleminde manken burcu olarak adlandırılan oğlak burcu kadını fiziksel özellikleri hemen hemen bu şekildeydi.

Oğlak Burcu Kadını Kırılırsa

Oğlak burcu kadını kırılırsa eğer yeri göğü birbirine katabilir. Nasıl mı? Elbette de sessizlikleri ile. 

Bu burcun kadını kırılırsa eğer korkunç sessiz bir varlığa dönüşür. Ağzından bu kırgınlık ile ilgili tek bir kelime dahi duyamazsınız. Bunu geçtim neye kırıldığını dahi anlayamazsınız. Oğlak kadını sessizleşir sessizleşir ve daha fazla sessizleşir. Ancak bu sessizliğin nedeni ile ilgili tek bir kelime dahi konuşmaz.

Ardından eski haline döner fakat bu kırınlığını asla unutmaz. İkinci bir kırgınlıkta da buna sessizlikle yanıt verir. Ancak gelin görün ki oğlak burcunun yaşayacağı üçüncü bir kırgınlık sonunuz olabilir. 🙂

Jazetel’de Yer Alan Daha Fazla Astroloji Konulu Yazı için Buraya Tıklayın.

Oğlak Burcu Kadını Ekşi

Burçlar konusundan ekşi sözlük de yer alan yorumlar çok merak ediliyor. Bu nedenle sizler için ekşi sözlükte yer alan en iyi yorumları sizler için derledim;

oğlak burcu kadın

oğlak burcu kadını ekşi

oğlak burcu kadınının genel özellikleri

oğlak burcu kadınları

oğlak burcu kadını cinsellik

oğlak kadını özellikleri

oğlak yükseleni kadın

Oğlak Burcu Özellikleri Kadın

Eveeeet bir yazının daha sonuna geldik. Bu yazımda sizlere Oğlak burcunun özellikleri , oğlak burcu kadınının özellikleri , oğlak burcu yükselen kadın özellikleri , oğlak burcu kadınının aşk ilişkileri yine aynı şekilde oğlak burcu kadınının para ve cinsel yaşamından söz ettik.

Ayrıca oğlak burcunun fiziksel özelliklerine değinerek, olumsuz birkaç yapısından da söz ettik. Yazım genel olarak bu şekilde ilerledi. Umarım bu yazımda istediğini bilgileri alabilmişsinizdir.

Oğlak Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır

Bu burcun kadını görüntüye oldukça fazla önem gösterir. Bu nedenle de özellikle karşı cinste dikkat ettiği önceliki şey kesinlikle görüntüsüdür. Oğlak burcu kadını duyguları önemseyen, kararında romantik, oldukça sakin, mahremiyete önem veren ve son olarak aşırı şekilde davranmayan egosuz erkeklerden hoşlanır.

Bir oğlak burcu kadınını etkilemek için yukarıda ki özelliklere sahip olmak yeterlidir. Tüm bunların yanı sıra oğlak burcu kadını parayı ve başarılı olan karşı cinsten de hoşlanır. Bu da karşı cins için artı bir özellik olacaktır.

Oğlak burcu kadını çalışkan olan insanlardan, gerçekci bir imaj sergileyen kişilerden, kaliteli espiriden ve korumacı davranan insanlardan hoşlanır. Tüm bunlar onlar için artı birer özelliktir. Bu özelliklere sahip olmanız bu burcun kadınını etkilemenizin birer yoludur.

Oğlak Burcu Kadınının Diğer Burçlar ile Uyumu

Bu kısma kadar hep oğlak burcu kadınından bahsettik. Farklı bir yazıda da bu burcun kadınının diğer burçlarla uyumu ‘na göz atacağız beklemede kalın 🙂

Web Sitemizde Yer Alan Daha Fazla Astroloji Konulu Yazı için Buraya Tıklayın.

Oğlak Burcu Kadını Hangi Rengi Sever

Oğlak burcu kadını koyu tonlardan hoşlanır. Kahve, gri ve siyah gibi tonlardan hoşlanan bu burcun kadını ayrıca pastel tonları da sever. Koyu tonlar oğlak burcu kadınının rengidir.

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Anne Olur

Sahiplenme duygularından ötürü çocuklarına oldukça bağlı bir anne olurlar. Sert ve soğuk yapısından ötürü oğlak burcu kadının anneliği konusunda akıllarda soru işareti bulunsa da bu burcun kadını oldukça şefkatli birer anne olurlar.

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Mutlu Olur

Bu burcun kadınını mutlu etmek o kadar da kolay değildir. Ancak yeteri miktarda ilgi ve sevgi gösterirseniz bu burcun kadınını mutlu edebilirsiniz. Bu burcun kadınları için şefkat her şeyden önce gelir.

Jazetel’de Yer Alan Daha Fazla Astroloji Konulu Yazı için Buraya Tıklayın.

Oğlak Burcu Kadını

oğlak burcu kadını özellikleri neler

Bu burcun kadınını özetlemek gerekirse, bu kadınlar bir yay burcu kadını gibi eli açık ve cömert insanlar değildir. Aksine eli sıkı, gerekmedikçe harcama yapmayan insanlardır. Bunun yanı sıra geleneklerine oldukça bağlı olan bu burcun kadını, yeniliklere çok da açık değildir. Ancak devamlı olarak kendilerini geliştirmeye çalışırlar.

Bunun yanı sıra oğlak burcu kadınının olumsuz yönlerine de değindik. Oğlak burcu kadını her zaman mesafeli davranır. Özellikle yeni tanıştığı biriyle kolay kolay samimiyet kuramaz. Bu nedenle de oğlak burcu kadını ile tanışan biri onun soğuk görünümlü olduğunu düşünebilir. Ancak bu tam olarak böyle değil. Oğlak burcu kadını ile samimiyet kurduğunuz takdirde ne kadar eğlenceli olabileceğini görebilirsiniz.

Ayrıca oğlak burcu kadınının aşk hayatına değinip, bu burcun kadınının hayatında aşkın çok da fazla yer edinmediğini söyledik. Bu burcun kadını öylesine mantıkçı insanlardır ki sonunu görmedikleri bir aşka düşmezler. Daha gençlik yıllarında ‘zaten ayrılacağım, neden bununla vaktimi harcayayım’ lı bir düşünceye sahiplerdir.

Aşk hayatının yanı sıra, oğlak burcu kadınının iş hayatlarında nasıl başarılı olduklarına değindik. Zira oğlak burcu kadını adeta hayatını işine adar. Böyle bir yapıları vardır. Aşk mı iş mi gibi ikilimlere pek girmezler, cevapları bellidir.

Ayrıca oğlak burcu kadınının inatçı yapılarına değindik. Kıskanç olmadıklarından söz ettik. Sevilmeyi sevdiklerinden, sadık olduklarından bahsettik. Nasıl birer anne olabileceklerine, nasıl mutlu olabileceklerine değindik. Sevdikleri renklere, uğurlu taşlarına, sayılarına, elementlerine ve daha nice konulara değindik.

Jazetel’de Yer Alan Daha Fazla Astroloji Konulu Yazı için Buraya Tıklayın.

Oğlak Burcu

Yazı boyunca hep oğlak burcu kadınlarından bahsettik. Diğer burçlar hakkında da yorumlarımı merak ediyorsanız eğer, mutlaka yorum kısmında belirtin. Ayrıca oğlak burcu kadınlarının diğer burçlar ile uyumunu merak ediyorsanız, bunları da yorum kısmında belirtebilirsiniz. Farklı bir yazıda görüşmek üzere, hoşçakalın!

Jazetel’de Yer Alan Daha Fazla Astroloji Konulu Yazı için Buraya Tıklayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir