Simple Yüz Temizleme Jeli ve Nemlendirici Yorumu

Uzun bir aradan sonra sizlere ürün inceleme yorumu yapmak istedim. Bugün inceleyeceğimiz ürünler Simple Micellar Facial Gel Wash (simple yüz temizleme jeli) ve Simple Hydrating Light Moisturiser (su bazlı nemlendirici). Eğer cilt bakımına meraklıysanız veya kendinize uygun cilt bakım ürünleri arıyorsanız bu yazım tam size göre. Hem uygun fiyatlı ve hem de kaliteli olan bu iki ürün yorumumu daha fazla uzatmadan geçiyorum ; Simple Yüz Temizleme Jeli ve Nemlendirici Yorumu

Daha Fazla Güzellik Konulu Yazılar için Buraya Tıklayın.

Simple Micellar Facial Face Wash Yorumu

Simple Micellar Facial Face Wash Yorumu

Simple micellar yüz temizleme jeli nemsiz ve kuru ciltler için yapılmış. Ancak ben karma ciltliyim ve bu ürünü kullandım. Açıkçası alırken de çok dikkat etmeden almıştım. Yine arkasında yazdığına göre E ve B5 multi vitaminleri içermektedir. Ve yine söylediğine göre kuruluk ve gerginlik hissi yaratmadan temizliyormuş.

Benim yorumuma gelecek olursak: Mesela benim yanaklarım, şakaklarım kaşlarımın üstü kurudur. Alnım ve burnum yağlıdır. Ağız çevrem ise gayet normaldir. Kısaca tipik bir karma ciltliyim. Şunu söylemem gerekirse bu ürünü her gün kullanan birisi de değilim. Dışardan geldiğimde veya o gün yüzümün pis olduğunu hissediyorsam kullanıyorum. Ama yorumunu yapacak kadar uzun süredir de bu ürünü kullanıyorum diyebiliriz.

Ürünü kullandıktan sonra ki ilk izlenimim cildim parladı. Rengi açıldı. Özellikle okuldan geldikten sonra denedim ve cildimin gün boyu uğradığı toz ve kir doğal olarak gitmekle beraber hoş bir parlaklık verdi.

Sonrasında cildimi ellediğim zaman cildimin kuru bölgelerinde o kuruluğun gittiğini hafif bir nemlilik kazandığını hissettim. Yağlı bölgelerinde ise o yağlılığın gittiğini onun yerine kuruduğunu hissettim. Ama kuru cilt tiplerindeki kuruluktan bahsetmiyorum. Daha normal olduğunu hissettim.

Uzun süreli kullanımımdan sonra herhangi bir lekelenme veya sivilcelenme yapmadı. Kısaca Morosophist geçme puanını aldı.

Fiyatı da 23 lira ile 35 lira arasında siteden siteye değişiyor.

Simple Hydrating Light Moisturiser Yorumu

Simple Hydrating Light Moisturiser Yorumu

Gelelim nemlendirici kremine. Şöyle ki yüz temizleme jeli kullandıktan sonra nemlendiricisini kullandım ben. Genel olarak yağlı ciltlere nemlendirici sürülmesini önermezler. Ancak benim cildimin yağlı kısımlarını yüz temizleme jeli kuruttuğu için ben kullandım. Nemlendiricisi aynı zamanda su bazlı olduğu için hafif bir nemlendirici görevi görüyor. Ciltte ağırlaşma ve terlediğinizde o nemlendiricinin iğrenç hissiyatını almıyorsunuz.

Çok kuru ciltliyseniz işe yarar mı bilmiyorum. Ancak deneyebilirsiniz bence. Ama normal bir kuruluktaysa cildiniz veya sadece nemlensin istiyorsanız bu ürün tam size göre.

Bu ürünümüzde Morosophist geçme puanını aldı.

Fiyatı da 47 lira gibi bir şey. Ancak indirimde ben 20 kusüre aldım. Küçücük nemlendiricye 50 lira verecek halim yok.

Bu yazımında sonunda geldik. Umarım bilgilendirebilmişimdir. Okuduğunuz için teşekkürler. Sağlıcakla Kalın!!

Morosophist

Daha Fazla Güzellik Konulu Yazılar için Buraya Tıklayın.

Morosophist

Morosophist

Merhaba, ben Morosophist. 19 yaşımdayım. Genel olarak dizi ve film yorumlarımla tanınıyorum. Bunun yanında ürün yorumlarım ve çevirilerim de blogta bulunmaktadır. İstek, öneri ve sorularınız için twitterdan bana ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir