The Dance of the Storm Konusu ve Oyuncuları

Yine yeniden bir Çin dizisi ile karşınızdayım ; The Dance of the Storm  Dizi gizem gerilim ve aksiyonla harmanlanan romantizm ile ön plana çıkıyor. Dizinin kapağını ilk gördüğümde bir Kore Dizisi olan Healer geldi aklıma. Bildiğiniz üzere Healer ‘da aksiyon romantizm türündeydi. Bu tarz diziler genel kitle tarafından seviliyor. Bu dizi de güzel işlenirse eğer, sevileceğine eminim. Hadi lafı hiç uzatmadan 2021 yılı yapımı olan The Dance of the Storm Çin dizi konusu ardından oyuncuları ve sonrasında da dizi hakkında merak edilenlere değinip, yazıyı sonlandıralım.

The Dance of the Storm Konusu

  • Ülke: Çin
  • Diğer İsimleri: The Storm , Feng Bao Wu , Dancing in the Storm
  • Bölüm Sayısı: 43
  • Yayın Tarihi: 25 Nisan 2021 – 24 Mayıs 2021
  • Yayın Günü: Pazar
  • Kanal: Tencent Video , iQiyi , Youku , iQiyi
  • Bölüm Süresi: 45 dakika

Dizi Li Jun Jie’nin etrafında dönmekte. Li Jun Jie bir bilgi güvenlik şirketinde oldukça yetenekli olan bir çalışandır. Ancak birgün şirketin gizlzi tutulması gereken bir sırrını keşfeder  ve bır nedeniyle suçlanır. Li Jun Jie bu işin içinden çıkamayacağını anlayıca soruşturma sırasında kaçar ve kaçak olarak yaşamını sürdürür.

Sonuç olarak dizi konusu bu şekildeydi. İlginç diyemeyeceğim bir konusu var. Bu nedenle bu konudan nasıl bir iş çıkacağını oldukça fazla merak ediyorum. Zira böyle sıradan konular eğer düzgün işlenirse, harika yapımlar ortaya çıkabiliyor. Dizi sektöründe en zor konular şüphesiz ki sıradan konular.

Daha Fazla Çin Dizisi için Buraya Tıklayın.

Oyuncular

The Dance of the Storm cast

  • William Chan  : 35 Yaşındaki oyuncu dizide Li Jun Jie karakterini canlandıracak. Oyuncunun diğer dizileri;
  1. Age of Legends
  2. Only Side by Side with You
  3. Lost Love in Times
  4. The Mystic Nine

2009 Yılından bu yana bu sektörde olan oyuncunun onlarca dizi ve filmi bulunuyor. Yukarıda belirttiğim diziler yalnızca son zamanlarda çıkarmış olduğu diziler.

  • Gülnezer Bextiyar : İsminden de anlayacağınız üzere, oyuncu bir Uygur Türkü. 28 Yaşında olan güzeller güzeli oyuncu dizide Maggie Zhou karakterini canlandıracak. Oyuncunun Son Zamanlarda Yer Aldığı Diğer Dizileri;
  1. Twelve Legends
  2. Weaving a Tale of Love
  3. Ten Years Late
  4. Return the World to You
  5. Fighter of the Destiny

Oyuncunun yalnızca 2017 yılından günümüze kadar olan dizileri bu şekildeydi. Oyuncuya isminden ötürü bir yakınlık hissettim açıkcası. Sırf Gülnezer için diziyi izlemeyi düşünüyorum. En son You are My Glory dizisinde bunu hissetmiştim.

You are My Glory Konusu ve oyuncuları çin tıklayın.

Yardımcı Oyuncular;

  • Damon Guo
  • Simon Yam
  • Jiang Wen Li
  • Wang Tong Hui

Daha Fazla Çin Dizisi için Buraya Tıklayın.

The Dance of the Storm 

Sonuç olarak oyuncu kadrosu bu şekildeydi. Sizleri sıkmamak için her oyuncunun üzerinde ayrı ayrı durmayıp yalnızca önemli olan bilgilere değindim. Bu nedenle aklınızda sorular kalmış olabilir. Sorularınızı mutlaka yorum kısmında belirtin ki ben de yazıya eklemeler yapabileyim 🙂

The Dance of the Storm İzle

Fragman oldukça hareketli görünüyor. Bu Çin Dizisinde aksiyona oldukça fazla doyacakmışız gibi görünüyor, hadi bakalım. Diziyi Asya dizi izleme sitelerinden izleyebileceğiniz gibi Youtube’da Çin dizi çevirileri yapan kanallardan da izleyebilirsiniz. Dizinin Netflix ‘de olup olmayacağı konusunda net bir bilgi ne yazık ki yok.

The Dance of the Storm Ne Zaman

  • Yeni Bölüm ne zaman

Yukarıda da belirttiğim gibi dizi 25 Nisan 2021 – 24 Mayıs 2021 tarihleri arasında pazar günleri Çin televizyonlarında yayınlanacak. Türk dizi sitelerine düşmesi 1 haftayı bulacaktır. Malum Türkiye’de talep yoğunluğu Kore Dizilerinden yana olduğu için Çin dizilerine çok fazla öncelik verilmiyor.

Vel hasıl kelam dizi hakkında sizlere verebileceğim bilgiler bu şekildeydi. Dediğim gibi farklı sorularınız varsa yorum kısmında belirtebilirsiniz. Şimdilik hoşçakalın, sağlıcakla kalın ve hep Jazetel’de kalın!

Daha Fazla Çin Dizisi için Buraya Tıklayın.

-Jaze

jaze
Takip Et !

jaze

İçinde bulunduğu evrende ait olduğu konumu aramaya çalışırken 'geleceğe farklı bi yatırım yapmalıyım' düşüncesiyle bir yandan da blog açmış biri işte... Hakkında yazılacak pek bir şey yok, Jaze sadece Jaze işte.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir