Goodbye, In-law Webtoon Konusu ve Yorumu

Goodbye, In-law Webtoon Konusu ve Yorumu

Herkese selamlar arkadaşlarrr! Uzun zaman oldu yine. Marttan beri düzenli yazım gelmiyor maalesef. Şehir dışında olduğum için yaşadığım yerde ki sorumluluklarım da arttı, bu yüzden yetişemiyorum buraya. Düzenimi çok oturtamadım. Elimden geldiğince buraya yazı eklemeye çalışacağım. İyi okumalarrrr!

Goodbye, In-law Konusu

Jung Da Ae ve Lee Han Eol lise zamanlarında iyi anlaşamayan sınıf arkadaşlarıydılar. Liseden sonra yolları ayrılsa da 8 yıl sonra tekrar karşılaşırlar.

Bu karşılaşma da sürpriz olan şey kardeşlerinin evleniyor olması. Düğün sonrası balayına giden çift bir kaza sonucu hayatlarını kaybediyor. Cenaze günü Da Ae ve Han Eol bu kaza yüzünden kavga ederken fark etmeden yola çıkarlar ve bir kamyon kazasında ölürler. Fakat uyandıklarında lise zamanlarına yani, 8 yıl öncesine gitmişlerdir.

Yorumu

Ara ara webtoonları okuduğum siteye bakıp ne gibi seriler gelmiş diye bakar, hoşuma gidenleri arşivlerim ve bölümleri biriktiririm. Bu seride de sezon finali yazısını görünce bir bakayım dedim ve okumaya başladım. Kısıtlı zamanım olduğu için 30 bölümlük bir ilk sezon olduğunu görünce balıklama atladım tabii.

Webtoon okurları bilir, yazarlar günümüzden geçmiş zamana karakterleri fırlatmaya bayılırlar. Eh bizde seviyoruz ne yalan söyleyeyim.

İlk bölümlerde Da Ae’in ablasının günlüğü ile plan yapıyorlardı ve geleceği değiştirmeye çalışıyorlardı. Bu bölümde bana Orange animesini anımsattı ama birbirilerinden farklılar yine.

goodbye in law

Han Eol asıl zamanda Da Ae’ye ön yargılıydı ve Da Ae ise herkes tarafından yanlış anlaşılmıştı. İkinci yaşam çizgilerinde neyse ki asıl kişiliklerinin farkına varıyorlar.

Kırmızı gözlüklü, Han Eol’dan hoşlanan bir kız karakterimiz var. Ama o kız için her iki zamanda da ne düşüneceğimi bilemedim. Yorumlarda bayağı sövüyorlardı ama bir kız arkadaşı var olayları o hale o sokuyor gibiydi neyse bu alakasız şimdilik. Belki de ikinci sezonda görürüz gerçekleri kim bilir?

Da Ae ve Han Eol kardeşlerinin karşılaşmalarını her seferinde engellerken, git gide kardeşlerine üzülmeye başlamıştım. Güzel de bir çiftiler. He bu arada neden karşılaşmalarını istemiyorlar diye sorarsanız, Da Ae’in annesi kızı ve damadı için bir araya gelmelerinin kötü sonuçlara yol açacağını söylemişti Da Ae’ye. Bu yüzden her seferinde peşlerine takılıyorlardı, nereye gittiklerini ne yapacaklarını soruyorlardı.

Son 3-4 bölümde ancak romantizmi görüyoruz arkadaşlar. Ona göre kendinizi hazırlayın. Ama bu bölümlerde çok güzeldi beee!

İngilizce sitede 54. bölüme kadar gelmişler. Beklemek sizlik değilse, İngilizceniz de varsa, ne bekliyorsunuz hadi okuyunnn!

-Sağlıcakla kalınnn-

Rase

HEYYOOO!!

2 thoughts on “Goodbye, In-law Webtoon Konusu ve Yorumu

  • 12/05/2021 tarihinde, saat 13:04
    Permalink

    Merhaba ben webtoonu okuduğun sitenin editörüyüm ve çok mutlu oldum serimle ilgili paylaşım yaptığını görünce ✨ Yazın çevirmenim de ben de müsait olduğumuzda daha çok bölüm paylaşacağız 🙂 Bu yazın için de çok teşekkür ederim güzel günler ?

  • 29/05/2021 tarihinde, saat 12:28
    Permalink

    Merhabalarrr, yorumun için çooook teşekkür ederimmmm ? Çeviri ve editlerde size kolaylıklar dilerimmm, iyi günlerrr ✨

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir