Law School Konusu ve Oyuncuları – Kim Bum Dizileri

Güzel bir Pazar gününden hepinizde Günaydın! Bugün sizlere Kim Bum‘un yeni dizisi olan Law School dizisinden bahsedeceğim. Kim Bum özellikle Tale of the Nine Tailed dizisinde ki rolünden sonra büyük bir yükseliş yakalamıştı. Oyuncu bu yükselişinin duraklamasını beklemeden hemencecik yeni bir diziye imza attı ve yine yeniden ekranlara geri döndü. Eminim ki bu haber Kim Bum severleri mutlu etmiştir zira beni bir hayli mutlu etti.

Tale of the Nine Tailed Konusu ve Dizi İncelemesi İçin Tıklayın

Kim Bum‘un yanı sıra yeni başlayan 2021 Kore dizilerinin büyük bir kısmı romantik komedi türünde olduğu için farklı bir tür ile de değişiklik oldu bizler için. Güney Kore‘nin her ne kadar romantik komedi dizileri sevilse de aksiyon gizem gibi türlerini de severek izleyenler mevcut. Law School dizisi bu izleyicilere yönelik bir dizi olacak.

2021 En İyi Romantik Komedi Dizi Önerileri

Hadi öyleyse lafı hiç uzatmadan Law school konusu ve ardından da oyuncularına, senarist ve yönetmenine değinip yazıyı sonlandıralım.

Kore Dizi Önerileri için Buraya Tıklayın.

Law School Konusu

law school konusu

  • Ülke: Güney Kore
  • Bölüm Sayısı: 16
  • Yayın Günü: Çarşamba Perşembe
  • Yayınlanacağı Kanallar: jTBC , Netflix
  • Yayın Tarihi: 14 Nisan 2021 – 27 Mayıs 2021
  • Bölüm Süresi: 1 sa. 10 dk.

Konusu : Güney Kore‘nin en iyi hukuk fakültesi ve öğrencileri fazlasıyla sıra dışı olan bir davaya karışır.

  • Yang Jong Hoon oldukça sert olan bir ceza hukuku profesörüdür. Öylesine sert bir kişiliğe sahiptir ki bu durum onu uzak durulması gereken profesörlerden biri yapar.
  • Han Joon Hwi, birinci sınıf oldukça başarılı bir hukuk bölümü öğrencisidir. Karizmatik görünüşü, hoş diksiyonu ile oldukça çekicidir. Ancak iyi bir şekilde gizlenmiş bir takım yanları vardır.
  • Kang Sol ise okula özel olarak kabul edilen bir öğrencidir. Kang Sol’da Hwi gibi birinci sınıf öğrencisidir. Çevresinde ki zenginlerin arasında dik durmayı başararak, utangaç bir şekilde okulunu bitirmeye çalışıyor.
  • Son olarak Kim Eun Sook, medeni hukuk profesörüdür. Özgür kişiliği ve havalı kişiliği ile dizide ön plana çıkacaktır.

Evet, dizi bu dörtlünün başından geçen olayları, birleşim noktalarını ele alacak. Güzel bir hukuk gerilim dizisi bizleri bekliyor. Dizinin konusu bu şekildeydi gelin şimdi de dizinin oyuncularına bir göz atalım.

Oyuncular

law school oyuncuları

  • Kim Bum

Ünlü oyuncu Kim Bum, dizide Han Joon Hwi karakterini canlandıracak. Boys Over Flowers‘dan bu yana dizilerini izlemiş biri olarak , Kim Bum’un oyunculuğunu gerçekten seviyorum. Oyunculuğu konusunda söylenebilecek hiçbir şey yok. Oyuncu daha önce bu tarz bir dizide hiç başrolde yer almamıştı. Oyuncunun dizide ki karakterini ve sergileyeceği oyunculuğu merakla bekliyorum.

  • Kim Myung Min

Oyuncu dizide Yang Jong Hoon karakterini canlandıracak. Myung Min, oyunculuğuna aşina olduğum bir oyuncu değil. Dizi film geçmişine bakınca oldukça fazla dizi filmde yer aldığını gördüm. Anladığım kadarıyla eski toprak bir oyuncu, yansıtacağı karakteri merakla bekliyorum.

  • Ryu Hye Young

Kang Sol [A] karakterini canlandıracak olan oyuncu, daha önce Reply 1988 ve Heart to Heart dizilerinde oynamıştır. Heart to Heart dizisindeki rolünü hatırlamasam da Reply 1988‘de ki rolünü ve oyunculuğunu çok iyi hatırlıyorum.

Reply 1988 Dizi Konusu ve Yorumu için tıklayın.

Yetenekli bir oyuncu, kendisini ilk defa bir başrolde izleyeceğiz. Canlandıracağı karakteri merakla bekliyorum.

Heart to Heart Dizi Konusu ve Yorumu için tıklayın.

  • Lee Jung Eun

Yine eski toprak bir oyuncu. Şuraya herhalde oynadığı dizileri sıralasam kısacık olması gereken yazı, onlarca sayfaya ulaşır. Bu sektörde uzun yıllardır boy göstermiş bir oyuncu. Bu dizide de Kim Eun Sook karakterini canlandıracak.

  • Lee Soo Kyung

Dizide Kang Sol [B] karakterini canlandıracak. Oyuncu aslında izlediğim dizilerde yer almış ancak yan rollerde olduğundan olsa gerek hiç gözüme çarpmamıştı. Oyuncu daha önce Where Stars Land ve yine Reply 1988 dizilerinde yer almış

Where Stars Land Dizi Konusu ve Yorumu için tıklayın.

  • Lee David

Yüzüne oldukça fazla aşina olduğumuz bir oyuncu. Bu dizide Seo Ji Ho karakterini canlandıracak. Oyuncu daha önce Itaewon Class , Hotel Del Luna , Save Me ve sayamadığım daha birçok dizide yer almıştır. Yetenekli bir oyuncu, bu dizide nasıl bir karakteri canlandıracak merakla bekliyorum.

Hotel Del Luna Dizi Konusu ve Yorumu için tıklayın.

Sonuç olarak dizi oyuncuları hemen hemen bunlardı. Okuldaki diğer öğrencilere pek fazla değinmedim. Yan rollerde oynayan oyuncuları zaten izleyince göreceğiz. Göz önünde olacak oyuncu kadrosu bu şekildeydi.

Law School İzle

Dizinin konusuna, oyuncularına yeterince değindik.  Sıra geldi dizi için youtube‘da paylaşılan fragmana. Bu nedenle bu başlığın altında dizi için paylaşılan fragman yer alacak.

Fragman acayip eğlenceli duruyor. Normalde bu tarz diziler hiç tarzım değil ama bu diziyi kesinlikle izleyeceğim. Gerek oyuncuları olsun gerekse konusu olsun, dizi oldukça fazla çekici duruyor. Bu cast ile dizinin işleyişi güzel olursa harika bir iş bizleri bekliyor olacak. Umarım bu kadroyu heba etmezler. Gelin son olarak dizinin yönetmen ve senaristini inceleyip, dizi hakkında merak edilen soruları yanıtlayalım.

Law School

  • Senarist: Seo In

Senarist daha önce yalnızca Judge vs. Judge dizisini kaleme almış. Diziyi izlemediğim için senaryonun işleyişi konusunda bir yorumda tahminde bulunamıyorum.

  • Yönetmen : Kim Seok Yoon

Yönetmenin adı; The Light in Your Eyes , Detective K: Secret of the Living Dead , My Wife’s Having an Affair this Week ve I Live in Cheongdam-dong dizilerinde geçiyor. Ancak daha önce bu dizileri izlemediğim için yine yorumda bulunamıyorum. Bu nedenle Law School dizisi hakkında da önceden bir yorumda bulunamıyorum. İzleyip hep beraber göreceğiz 🙂 O halde gelin şimdi de merak edilen ve çok aratılan sorulara değinelim.

Law School Netflix

Law School dizisini Netflix ve diğer Korsan sitelerden izleyebilirsiniz. Asyafanatikleri, koreantürk gibi siteler Kore dizilerinin Türkçe çevirilerini çok kısa bi zaman içinde paylaşıyorlar. Bu nedenle sizlere bu iki siteyi önerebilirim. Ancak google koca bir havuz ve bu iki sitenin dışında da daha çok site var. Arayıp bulabilirsiniz.

Bunun dışında dizinin Netflixe ne zaman düşeceği konusunda bir fikrim yok. Netflix kimi zaman dizinin hemen ertesi günü bölümü yüklerken kimi zaman da dizi final yaptıktan sonra bölümleri siteye yüklüyor. Sonuç olarak bunu da bekleyip göreceğiz.

Law School Yeni Bölüm Ne Zaman

Bu sorunun cevabını yukarıda yazmıştım ancak görmeyenler için ayrı bir başlık oluşturmak istedim. Dizi 14 Nisan 2021 – 27 Mayıs 2021 tarihleri arasında Çarşamba ve Perşembe günleri Kore televizyonlarında yayınlanacak. Bu nedenle Türk Korsan sitelerine düşmesi 1 günü yahut 2 günü bulabilir.

Sonuç olarak bu yazımda Law School dizi konusu, oyuncuları ve akıllarda kalan soruları yanıtlamaya çalıştım. En önemlisi kendi yorumlarım ile harmanlayıp bu soruları yanıtladım. Bu nedenle benimle aynı fikirde olmadığınız konular olacaktır. Zıt düşündüğümüz durumları yorum yaparak belirtirseniz tartışabiliriz. Ayrıca farklı sorularınız varsa da mutlaka yorum kısmına yazın. Bilgimin yettiğince cevap vermeye çalışırım.

Sağlıcakla Kalın, Mutlu Kalın hep Jazetel’de Kalın!

Diğer Asya Dizi İncelemeleri için Tıklayın.

-Jaze

jaze
Takip Et !

jaze

İçinde bulunduğu evrende ait olduğu konumu aramaya çalışırken 'geleceğe farklı bi yatırım yapmalıyım' düşüncesiyle bir yandan da blog açmış biri işte... Hakkında yazılacak pek bir şey yok, Jaze sadece Jaze işte.

One thought on “Law School Konusu ve Oyuncuları – Kim Bum Dizileri

  • 26/06/2021 tarihinde, saat 19:38
    Permalink

    Kim bum dizide hangi Kızı seviyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir